Rohkema info nägemiseks:

TALLINNA JAZZIBAAR OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 745; jälgijaid - 1. Arvustusi - 4; Artikleid 1+ "Kirjuta TALLINNA JAZZIBAAR OÜ kohta arvamuslugu!"

TALLINNA JAZZIBAAR OÜ hetkeolukord

Juba 745 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 1 Storybooki kasutaja. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 1,8 punktiga aga kommenteeritud ei ole.

Tegevusaruanne 2022

OÜ Tallinna Jazzibaar asutati 13. juunil 2014. aastal.

Ettevõtte tegevuse eesmärgiks on ülal pidada jazz- ja rütmimuusika klubi, mis on võimeline korraldama maailmatasemel kontserte väikeses klubikeskonnas. Selleks võeti üle 2014.a alguses MTÜ Tallinna Jazziklubi poolt asutatud jazziklubi "Philly Joe's" asukohaga Tatari 4, Tallinn.

2018.a alguses koliti jazziklubi uude asukohta, aadressile Vabaduse väljak 10, Tallinn. OÜ Tallinna Jazzibaar töötab koostöös MTÜ Tallinna

Jazziklubiga. OÜ Tallinna Jazzibaar peab üleval jooke serveerivat baari, MTÜ Tallinna Jazziklubi tegeleb kontsertide korraldamisega.

2022.a jätkus jazziklubi "Philly Joe's" tegevus jooke serveeriva baarina ning kontsertide korraldamise tugiüksusena. Lisaks MTÜ Tallinna

Jazziklubile tehti koostööd partneritega Eestist (Eesti Jazzliit, festival Jazzkaar, muusikakõrgkoolid, ansamblid, muusikud jt) ja mujalt maailmast. Jazziklubi "Philly Joe's" on oluline, eesti jazzmuusikute hulgas palju tuntust kogunud kohtumispaik ning jazzilava.

2022.a. müügitulu oli 108 490 eurot. Tööjõukulude kogusumma oli 38 389 eurot.

Aruandeaastal oli OÜ Tallinna Jazzibaaris kolm juhatuse liiget, kellele juhatuse liikme tasu ei makstud.

OÜ Tallinna Jazzibaar jätkab tegevust oma põhitegevusalal.

Juhatuse liige

Reigo Ahven

TALLINNA JAZZIBAAR OÜ kontaktid

Koostööpartnerid

Ettevõtte suurimad koostööpartnerid

EE- Eesti

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Safari laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.